Εδώ Γκουαντάναμο

Εδώ Γκουαντάναμο

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

κάνανε την κουτσουκέλα, ζητάνε και τα ρέστα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ομόφωνα αποφάσισε να καταδικάσει την επίθεση που εξαπέλυσε ο διασπαστικός σύλλογος ΣΥΝΟ, με αφορμή την αποκάλυψη του γεγονότος ότι ο πρόεδρός του έπαιρνε το επίδομα των 176 Ε, χωρίς να το δικαιούται.
Πάγια θέση του Σωματείου είναι να διεκδικεί για όλους τους εργαζόμενους αυτά που δικαιούνται και όχι μόνο για ¨λίγους¨ και ¨εκλεκτούς¨.
Η έλλειψη ψυχραιμίας που επέδειξε ο εν λόγω πρόεδρος καθώς και οι αγοραίοι χαρακτηρισμοί που έγραψαν στις ανακοινώσεις τους ΟΛΑ τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, μας υποχρεώνουν να δεχθούμε την ¨απειλή¨ τους περί μηνύσεων και μάλιστα τους προκαλούμε να προχωρήσουν σε όλα τα νόμιμα, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς.
Θα πρέπει να υπάρχει νομιμότητα και διαφάνεια χωρίς παρεκκλίσεις, αποκλίσεις και εξαιρέσεις.
Καλούμε το κ. Αρβανίτη να κατονομάσει τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου που αναφέρει με άσχημους χαρακτηρισμούς αλλιώς θα είναι ένας κοινός ψεύτης και συκοφάντης.
Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τους νοσηλευτές, να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές, που προέρχονται από φορείς ή από μεμονωμένα άτομα, είτε καλύπτονται από συνδικαλιστικό μανδύα είτε καλύπτονται από φύλλο συκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου